Nettibaari - Surffaamalla nousuun...

Uutiset

 • Uusi kävijäennätys 1. tammikuuta 2014

  Vuoden 2013 päätteeksi rikottiin Nettibaarissa uusi kävijäennätys. Uniikkeja vierailijoita oli joulukuussa 10902 kpl, joka oli 1950 enemmän kun edellisenä ennätyskuuna joulukuussa 2011.

  Nettibaari kiittää kaikkia käyttäjiä. Tästä on hyvä startata uuteen vuoteen, joka on muuten nettibaarin 9. toimintavuosi.

 • Nettibaari uudistui täysin! 10. kesäkuuta 2012

  Nettibaarista julkaistiin kokonaan uusi versio, 3.0. Uuden version myötä koko koodi kirjoitettiin uusiksi nykystandardien mukaan. Samalla lisättiin uusia ominaisuuksia kuten drinkkien kommentointi ja älykkäämmät hakutoiminnot, sekä tiivistettiin integraatiota sosiaalisen median kanssa.

 • Google käyttäjäraati lisätty 3. lokakuuta 2009

  Nettibaariin on nyt lisätty Googlen käyttäjäraati. Liity itse mukaan ja kutsu myös ystäväsi!

 • Hakuja parannettu 10. marraskuuta 2007

  Nettibaarin drinkkihakua on parannettu. Nyt drinkkejä voi hakea useammalla eri valmistusainnella tai valmistustavalla tai näiden yhdistelmällä.

 • Äänestys on saapunut. 1. marraskuuta 2007

  Tästä eteenpäin drinkkejä voi arvostella. Kunhan drinkit alkavat saamaan ääniä, myöhemmin myös äänestyksen reaaliaikaiset tulokset julkistetaan drinkin yhteydessä sekä tilastoja-sivulla. Nyt vain kaikki pisteyttämään drinkkejä!

 • Nyt drinkkejen kuvia keräämään! 28. lokakuuta 2007

  Tästä eteenpäin nettibaari tukee drinkkiin liitettävää kuvaa. Nettibaariin voi lähettää sähköpostilla kuvia valmistetuista drinkeistä. Esimerkkeinä Tequila Sunrise ja Ampiainen.

 • Lasit uudistettu 20. helmikuuta 2007

  Kiitos Juho Tastulan, nettibaari sai uudet lasien kuvat sekä yleiskuvan, josta löytyy kaikki lasityypit. Yleiskuvan laseja klikkaamalla pääsee ko. lasin tarkempiin tietoihin.

 • Tilastointi aloitettu. 27. tammikuuta 2007

  Tästä päivästä eteenpäin kaikki katsotut drinkit tilastoidaan. Top20 -sivulla näkyy suosituimmat drinkit. Lisätty myös 20 uusimman drinkin lista. Muitakin uudistuksia tulee pikkuhiljaa.

 • Keskustelufoorumi avattu 29. joulukuuta 2006

  Keskustelufoorumi on nyt avattu. Siellä voi keskustella vapaasti kaikesta asiaan liittyvästä ja siihen liittymättömästä. Foorumille pääsee vasemman valikon Foorumi-painikkeella. Tervetuloa!

 • Linkitä nettibaaria! 28. marraskuuta 2006

  Sitä mitä enemmän käyttäjiä Nettibaariin saadaan, sitä monipuolisemmaksi myös valikoima tulee. SINÄ voit auttaa kävijämäärän kasvattamisessa linkittämällä nettibaarin www-osoitteen mahdollisimman moneen paikkaan Internetissä. Nettibaaria voi mainostaa mm. erilaisilla keskustelupalstoilla ja vaikka omilla kotisivuilla.

 • Nettibaari siirretty uudelle serverille 22. toukokuuta 2006

  Nettibaari sai vihdoin uuden serverin alleen. Nyt prosessoritehoa löytyy enemmän ja kaistaa on tarjolla riittävästi. Aiemmin joidenkin linkitysten myötä kävijämäärät kasvoivat jopa 1000 kävijään päivässä, jolloin ADSL-linja alkoi yskimään sivujen keveydestä huolimatta.

 • Nettibaarin suosio nousussa 29. maaliskuuta 2006

  Nettibaarin päivittäinen käyttäjämäärä on noussut yli sataan käyttäjään päivässä. Sivusto on myös huomioitu joissakin medioissa, kuten sanomalehti Keskisuomalaisessa tänään. Kannasta löytyy tällä hetkellä 2329 drinkkiä, 464 valmistusainetta, 18 lasityyppiä, 41 drinkkiryhmää ja 13 valmistustapaa.

 • Sivusto valmistuu pian 7. marraskuuta 2005

  Nettibaari-sivuston tekeminen on loppusuoralla. Varsinaisista sivuista puuttuu enää pientä viilausta. Tietokannan täyttö on jo hyvässä vauhdissa. Pian pääsemme nauttimaan monipuolisesta drinkkivalikoimasta.