Nettibaari - Surffaamalla nousuun...

Käyttöehdot

Yleistä

Tämän sivuston on tuottanut sinulle Nettibaari. Mikäli sinulla on kommentteja tai kysymyksiä, ota yhteyttä meihin palautelomakkeen kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen nettibaari ät puhti.com.

Olet tervetullut käyttämään nettibaari.puhti.com -sivustoa (myöhemmin "sivusto") alla mainituin käyttöehdoin ja edellytyksin.

Avaamalla sivuston ja käyttämällä sitä sinun katsotaan lukeneen ja hyväksyneen nämä käyttöehdot. Mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja tai niiden jotain osaa, sinun ei tule avata eikä käyttää sivustoa.

Nettibaarilla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja ajoittain. Tällaisten muutosten jälkeen jatkunut käyttö osoittaa, että olet hyväksynyt muutetut käyttöehdot.

Sisällön paikkansapitävyys

Nettibaari pyrkii parhaansa mukaan varmistamaan, että sivuston sisältö on paikkansapitävää ja aina ajan tasalla. Nettibaari ei kuitenkaan anna mitään takuita (nimenomaista, epäsuoria tai muita) sivustolla esiintyvien tietojen luotettavuudesta, paikkansapitävyydestä tai täydellisyydestä.

Nettibaarilla on oikeus poistaa tai jättää julkaisematta julkaistavaksi ehdotettua materiaalia sivustolta harkintansa mukaan ja siitä etukäteen ilmoittamatta.

Immateriaalioikeudet

Myönnät ja hyväksyt, että kaikki sivuston sisällön tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet, jotka sisältyvät sivustoon, säilyvät aina kiistattomasti Nettibaarilla. Sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeus- ja muiden lakien ja kansainvälisten sopimusten säännösten nojalla.

Käyttäjillä ei ole oikeutta muokata, kopioida, levittää, välittää, esittää, edelleenvälittää, toisintaa, julkaista, hyödyntää kaupallisesti, käyttää johdannaisteosten luomiseen, siirtää tai myydä mitään aineistoa, joka esiintyy sistolla, ilman Nettibaarin etukäteen antamaa kirjallista lupaa siihen.

Sivusto ja sen sisältö ovat tekijänoikeuden alaista aineistoa. Kaikki tekijänoikeudet kuuluvat Nettibaarille, ellei toisin ole mainittu. Rajoittamatta edellä mainittua, yllä mainittujen aineistojen kopiointi toiselle palvelimelle tai sijaintipaikkaan julkaisua, toisintamista tai levittämistä varten, on nimenomaisesti kielletty.

Aineiston tallentaminen sivustolle

Sivusto sisältää toimintoja, joiden avulla kuka hyvänsä käyttäjä voi tallentaa materiaalia sivustolle. Tallentaessasi materiaalia, annat materiaalin Nettibaarin käyttöön tietoisena siitä, että se saatetaan julkaista sivustolla. Samalla takaat, että materiaali ei sisällä mitään laitonta tai muutoin julkaistavaksi kelpaamatonta ja tiedostat, että olet Suomen lain mukaisesti rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa materiaalin sisällöstä. Pyrit myös kohtuullisuuden rajoissa tarkistamaan materiaalin virusten ja muiden haitallisten elementtien varalta ja poistamaan ne ennen materiaalin lähettämistä. Suostut maksamaan Nettibaarille tai sen ylläpitäjille korvauksia, jos jokin kolmas osapuoli ryhtyy toimiin Nettibaaria tai sen ylläpitäjiä vastaan toimittamaasi materiaaliin liittyen. Sitoudut olemaan ryhtymättä toimiin Nettibaaria tai sen ylläpitäjiä vastaan kyseiseen materiaaliin liittyen ja takaat, että omistat materiaalin ja että sinulla on rajoittamattomat oikeudet luovuttaa se Nettibaarin käyttöön ja että materiaali voidaan julkaista sivustolla ja/tai sisällyttää sen tai siinä kuvattuja käsitteitä sivustolle ilman korvausvelvollisuutta.

Käyttäjien tallentamassa materiaalissa julkaistavat mielipiteet eivät välttämättä edusta Nettibaarin tai sen ylläpitäjien mielipiteitä. Nettibaari eikä sen ylläpitäjät vastaa tallennetun materiaalin sisällöstä.

Sivuston sisällön kaupallisen käytön kielto

Sinulla on lupa käyttää sivustolla esiintyvää aineistoa ainoastaan siten kuin Nettibaari tai sen erikseen ilmoitettu omistaja ovat nimenomaisesti oikeuttaneet.

Tämä sivusto on tarkoitettu tarjoamaan drinkkeihin liittyvää tietoa ja sivusto on suunniteltu ainoastaan henkilökohtaista ja ei-kaupallista käyttöä varten.

Linkitys

Nettibaari saattaa ajoittain sisällyttää sivustoon linkkejä muihin sivustoihin tai lähteisiin, joita hoitavat muut tahot kuin Nettibaari. Nämä linkit on annettu käyttäjien mukavuutta varten, eikä Nettibaari ole vastuussa tällaisten ulkopuolisten sivustojen tai lähteiden saatavuudesta, eikä ota eikä hyväksy vastuuta tällaisten ulkopuolisten sivustojen sisällöstä, eikä Nettibaarilla ole mitään vastuuta eikä valvontaa ulkopuolisten sivustojen hoitajien yksityisyydensuojaperiaatteista (mikäli sellaisia on).

Suosittelemme voimakkaasti tarkastamaan näiden ulkopuolisten sivustojen käyttöehdot ja yksityisyydensuojaperiaatteet ennen sivustojen avaamista ja käyttämistä.

Vastuunrajoitus

Internet on luonteeltaan epäluotettava tiedotusväline. Sen vuoksi hyväksyt sen, että tämä sivusto tarjotaan sellaisena kuin se on ja siten kuin se on saatavilla.

Kuka hyvänsä käyttäjä voi lisätä nettibaarin aineistoa

Nettibaari pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että sivusto toimii asianmukaisesti kaikkina aikoina, mutta Nettibaari ei takaa, että tämä sivusto tulee olemaan keskeytyksetön, oikea-aikainen, turvallinen tai virheetön, että virheet korjataan tai että tämä sivusto tai palvelin, joka saattaa sen käytettäväksi, ovat vapaita tietokoneviruksista tai ohjelmavirheistä tai muista vioista.