Nettibaari - Surffaamalla nousuun...

Bailey's

Tyyppi
Alkoholi
Alkoholiprosentti
17 %
Kuva
Tilastot
Esiintyy 78 drinkissä.
Lisätty 5 186 baarikaappiin.
Toiminnot
Näytä drinkit
Lisää baarikaappiin

Kuvaus

R&A Baileyn huolella kehitetty idea oli yhdistää kaksi Irlannin perinteikkäimmistä tuotantomuodoista: viskin tislaamisen ja maitotuotannon. Syntyi maailman suosituin likööri – Baileys.

Kaikki Baileysin valmistamiseen käytettävä maito tulee tarkkaan valituilta 1500 irlantilaiselta tilalta, joiden 40 000 lehmän koko maitotuotanto menee ainoastaan Baileysin valmistamiseen. Siksi maito on aina tasalaatuista – joit Baileysia missä maailman kolkassa tahansa. Nämä Baileysin 40 000 tärkeintä työntekijää, maailman onnellisimmiksi mainitut lehmät viettävät 9 kuukautta vuodesta ulkona laitumilla nautiskellen huippulaatuisesta vihreästä ruohosta. Ei ihme, että niiden tuottama maitokin on huippuluokkaa!

Baileys valmistetaan 100 % luonnollisella menetelmällä. Kun laadukas irlantilainen viski yhdistetään kerman kanssa, se toimii loistavana säilöntäaineena. Niin loistavana,että Baileys on ainoa kermalikööri joka takaa jopa kahden vuoden säilyvyyden valmistuspäivästä – avattuna tai avaamattomana. Tärkeintä on säilytyksen tasalämpöisyys avaamisen jälkeen – aina joko viileässä tai huoneenlämmössä.